söndag 31 oktober 2010

Hermans dag.

Jaha, igår fick jag en läragåvagn. Jättekul idé. Men för att ta det från början. Vi åkte hemifrån efter min morgontupplur. Jag fick åka min helt nya racerbilbarnstol som jag tycker om jättemycket!
Mamma och pappa skulle stanna och äta hos nån clown. De tyckte det var gott, för pappa rapade efter maten. Mamma skällde på pappa och sa att han var en tokfrans. Jag undrar vad en sån är, egentligen.

Efter en kort biltur kom vi hem till faster Katarina. Hon hade sovit på soffan för hon hade jobbat sent dagen innan. Jag tror hon ljög.
Efter en liten stund fick jag gå och väcka mina kusiner Alvin och Vidar. De är tvillingar, men de sitter inte ihop som en del gör. Islamesiska tvillingar tror jag det heter. Men de är inte det! Eller..ibland ser det ut om att de sitter ihop..jag vet faktiskt inte.
Hursomhelst så fick jag sitta i Vidars säng när han hade vaknat! Det var jättekul. Plötsligt såg jag att han hade snott min snuttefilt, min älskade Leon! Jag skrek på honom och pappa sprang ut ur rummet. Jaha, övergiven med en snorig tjuv!?
Kort därpå kom pappa med Leon. Ojdå. Ett misstag hade begåtts. Pinsamt, men jag gjorde en avledande manöver med ett av mina tjejskrik. Faran över.

En stund senare skulle vi åka barnvagn. Mamma körde min vagn, och pappa körde tvillingarnas jättevagn. Han körde i diket flera gånger. Han drack nog för mycket kaffe innan vi gick.

Efter ett tag kom vi fram till en butik där de sålde träleksaker! De köpte en ny läragåvagn till tvillingarna. Konstigt. Jag fick en tygleksak med nån apa på. Jag låtsades bli glad.

På vägen hem stannade vi på lekplatsen. Tvillingarna gungade och lekte, jag var fastspänd i min vagn. Jag såg ingen annan utväg än att somna.

Innan jag visste ordet av var jag tillbaka i bilbarnstolen! Vi skulle handla mat till mig på citygross. Gott! Jag gillar kött och djungeldessert. Mamma köpte nån vidrig fiskgryta också. Hoppas hon tappar den i golvet. Jag är ingen fiskkille!

När vi kom hem satte pappa sig på golvet och skruvade ihop tvillingarnas nya gåvagn. Jaha? Jag började ana oråd. På förpackningen står det tydligt 1+, vilket innebär att barn från 1 år ska leka med den.
Mamma och Pappa tyckte jag skulle börja leka med den. Hallå!? Jag är 8 och en halv månad. Jag kan skada mig!
Visst, som ett brev på posten så trillade jag med den nedrans vagnen! Hur tänkte ni!?
Jag klarade mig utan allvarliga skador, men tillståndet var kritiskt ett tag.

Imorgon är en ny dag. Då ska jag leka med tygapan och försöka ta sönder vagnen. Jag vet var pappa gömmer skruvmejslarna. Hehe.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Jag skrattar så jag nästan trillar baklänges!

karin sa...

Haha! så jäkla skoj! Pussa lillkillen! /karin sj